Pikapäivitys: Chip Merlot

📷: AJ Johansson

Hiljattain Ibizalta "työmatkalta" palannut Chip kertoo mitä kuuluu.

Moi Chip! Minkälainen homma?

— Ikävä Ibizan lämpöön!

Eikö Helsingin säätila lämmitä mieltä?

— Valkoinen talvi on kiva, mutta se voisi tulla jouluksi ja vain jouluksi. Optimaalisesti syksy voisi kestää jouluun ja tammikuun jälkeen voisi tulla jo kevät.

Mikä tää Ibiza-kuvio oli? Jengi oli ihan hädässä kun katosit yhtäkkiä Stadista ja sit alkoi tulla snäppejä Ibizalta.

— Alun perin tarkoitus oli käydä moikkaamassa frendejä Barcelonassa, mutta siellä on tullut pyörittyä niin paljon, että piti keksiä jotain muutakin. Päädyin lopulta vähän vahingossa reiluksi puoleksi viikoksi Ibizalle tsiigaamaan meininkiä.

No, mitä sieltä löytyi?

— Kävin vähän skouttimassa kivoja hotelleja, ruokapaikkoja ja klubeja ensi kesää ajatellen. Piti vähän haistella hintatasoa ja ihmetellä miten homma toimii.

Kävitkö klubeilla?

— En itseasiassa, koska sesonki alkoi jo olla ohi ja olin liikenteessä alkuviikosta. Tarjontaa löytyi, mutta ei mitään kovin kiinnostavaa.

Mites se Barcelona?

— Se muuttui lennossa vähän perhepainotteisemmaksi, kun mulla asuu siellä serkkuja. Keskityin tosin sielläkin tutkimaan klubi- ja ravintolatarjontaa. Hyvä meininki, niinkuin aina. Barcelonan rannoilta löytyy hyviä klubeja, kuten Opium, joka kannattaa käydä katsastamassa.

Nyt kun reissuista puhutaan, mitkä on sun suosikkikohteita?

— Tokiossa asuneena täytyy sanoa, että pala mua on vieläkin siellä. Sinne on aina kiva mennä takaisin, vähän kuin kotiin. Matkakohteista jotain suosikkeja on New York, jossa on tullut pyörittyä jonkin verran. Oon itseasiassa lähdössä vuoden vaihteessa Pariisiin, ja odotan sitä innolla. Melbournessa olisi kiva pistäytyä.

Miten musahommat? Onko uutta settiä Rhymen kanssa tulossa?

— On tulossa, mutta en osaa sanoa milloin. Muutama biisi on lähellä julkaisukelpoisuutta, mutta me istutaan vielä niiden päällä. Meillä on hyviä konsepteja käynnissä ja hyvällä mallilla, mutta vielä ei voi luvata julkaisuista mitään.

Kuulostaa siltä, että on paljon hommia käynnissä.

— Joo, nyt on paljon kaikenlaista tulilla.

Mites Roster on lähtenyt käyntiin?

— Yks keikka takana, soitettiin afterworkit yhtenä perjantaina Rhymen kanssa. Menee heittämällä parhaaksi keikaksi fiiliksen ja tekniikan puolesta. Paikka on huikea, hyvää jengiä tiskien kaikilla puolilla. Ei olisi voinut lähteä oikeastaan paremmin käyntiin, enkä malta odottaa seuraavia keikkoja.

Kuulostaa hyvältä. Mitä kaikkea Chipin elämässä tapahtuu vielä tänä vuonna, jos planeetat osuvat kohdalleen?

— Keikkapuolella ollaan Rosterissa vielä. Lisäksi on kaikenlaisia musiikkitöitä ja studiohommia, ja vielä vähän jotain koulujuttuja. Katsotaan jos olisi vielä lisää jotain matkojakin tiedossa. Life as usual!

Scotch & co