Viikon biisi: The Weeknd & Daft Punk taas kimpassa

Scotch & co uutta musiikkia

Track of the Week-sarjassa Chip Merlot esittelee viikon parhaan biisin. Tilaa Spotify-soittolista ja saat uudet biisit aina maanantaisin.

The Weeknd pamautti vähän aika taaksepäin markkinoille uuden Starboy-albuminsa, jolta on noussut jo useita huikeita sinkkuja esille. Tällä viikolla meidän käsittelyssä on albumin viimeinen kappale, jollaon jälleen kerran fiittaamassa Daft Punk. Tuotannosta huomaa jo ensimmäisten sekuntien myötä, että tällä kertaa collabo-kappaleessa ollaan lähdetty enemmän Daft Punkin Random Access Memories-tyyliseen vibaan. Tämä 80-luvun poppi-house-combo on nimenomaan sitä mitä tältä yhteistyöltä odotettiin alunperin, kun ensimmäisen kerran kuultiin näiden mega-artistien tekevän yhteistyötä.

Asema viimeisenä biisinä sulkee myös jonkinlaisen kehän, sillä levyn avausraitana toimii niin ikään Daft Punkin tuottama Starboy.

Biisi on järkevästi laitettu albumin viimeiseksi siitä tulevan rentouttavan ja hyvän mielen viban takia. Toivottavasti tämä biisi rauhoittaa meitä kaikkia tällä viikolla vuoden viimeisen kuukauden puristusta varten. Asema viimeisenä biisinä sulkee myös jonkinlaisen kehän, sillä levyn avausraitana toimii niin ikään Daft Punkin tuottama Starboy.