Katso JYTn uuden "What You Mean"-sinkun teaser

JYT julkaisee joulukuussa uuden What You Mean-singlen.

Kappale on ensimmäinen singlejulkaisu tulevalta, toistaiseksi nimeämättömältä projektilta. Biisin teaserilla nähdään mellakoita, klubi-meininkiä ja söpöilyä nopeilla leikkauksilla. Musiikkivideosta ei kuitenkaan ainakaan toistaiseksi ole kyse, JYT kertoo:

- Teaser ei perustu musiikkivideoon, vaan on halvasta stock footagesta koostettu fiilispätkä, tai mood boardjoka pyrkii viestimään niitä kuvia ja tunnetiloja joita kappale mulle edustaa. Se on sellainen kaoottinen sekamelska, kuten biisi ja jutut joihin se perustuu.

What You Mean on tuottajan ensimmäinen soolojulkaisu vuonna 2015 Julius Ylitalo-aliaksella julkaistun Original Douche EP:n jälkeen. Omien julkaisujen suhteen hiljaiseloa viettänyt tuottaja on keskittynyt tuotantotöihin ja DJ-keikkoihin. Viimeisin julkaistu tuotanto, jossa JYT on mukana, on THRILLV:n ja Rhymen YAYO

- Oma musiikkini on siirtynyt selvästi popimpaan suuntaan ja rakentuu eri asioiden päälle kuin aiemmat edm-julkaisut. THRILLV on ehkä toiminut parempana kanavana edellisen aliaksen aikaiseen äänimaailmaan. Sellainen musiikki ei tunnu kuitenkaan enää niin omalta aiemmin, joten tuntui luontevalta siirtää se uuden nimen alle ja keskittää kaikki voimavarat tähän omaan, uuteen soundiin.

Katso biisin teaser ylhäällä. Jos kaipaat ronskimpaa osastoa, NSFW-leikkaus löytyy tästä.

NewsScotch & coJYT