Joulujulistus: JYTn "What You Mean" on Chipin vuoden biisi

Vuosi lähenee loppuaan ja tänä vuonna on tullut taas kasapäin hyviä lahjoja uuden mahtavan musiikin muodossa, niinkuin toivottavasti tänään teille lahjojakin ilmestyy 😉

Yleinsä meillä näin vuoden loppuessa Scotch & Co:lla on ollut tapa katsoa taaksepäin kuluneen vuoden saavutuksiin. Näihin muun muassa kuuluu omia julkaisuja, biisientekoprojekteja, keikkahommia ja muita ideoita mitä olemme päässeet tekemään yhteistyössä huikeiden henkilöiden kanssa, suuri kiitos siis yhteistyökumppaneille!

Homman nimi on kuitenkin Song of the week, mutta tällä kertaa taitaa kyseessä olla myös song of the year! Meidän tallin oma poika JYT on kuin joululahjaksi julkaissut pitkästä aikaa biisin uuden singlen. What You Mean ei ole perinteistä EDM:ää, mitä JYT:n aikaisempien aliasten tuotanto on ollut, vaan enemmän poppiin päin kääntyvä, kevyempi ja kauniimpi biisi. Tämä julkaisu on myös minusta jännittävä, sillä ennen kuin JYT löysi tämän uuden oman soundin olimme itsekin hieman lukossa luovalta osuudelta. Kaikki EDM mitä tuotimme kuulosti geneerisesti samalta, mutta nyt tuntuu kuin ovet oltaisiin avattu täysin uusiin mahdollisuuksiin. On siis ollut mielenkiintoista olla lurkkaamassa studiossa JYT:n olkapäiden yli, kun hän on uskaltanut lähteä eksperimentoimaan tällä uudella tyylillä. Koska olen saanut kuunnella JYT:n uutta tuotantoa ja antaa omia mielipiteitä yksityiskohtiin, niin voin jo hieman paljastaa, että What You Mean on vasta ensimmäinen sinkkujulkaisu useasta.

Tämä JYT:n pitkäaikainen soundinvaihtoprojekti on siis vasta alkamassa, mutta What You Meanin voi jo nyt kuunnella kaikista streamauspalveluista. Jos haluatte nähdä jätkän livenä vauhdissa, niin lämpimästi tervetuloa Rosteriin uudenvuodenaattona viettämään vauhdikasta iltaa kanssamme!

Kiitos tästä vuodesta, hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! —Chip Merlot

Track of the WeekChip Merlot