TAKEOVER: Selviytymisopas

TAKEOVER: Uggla tuo viisi artistia ja yhdistää Ugglan molemmat kerrokset yhdeksi bilekokonaisuudeksi yhden illan ajan. Kokosimme yhteen tärpit, vinkit ja käytännön infon. 

 

Tapahtuma ja liput

TAKEOVER: Uggla
UGGLA, Annankatu 10, Helsinki
19.8.2016 — Ovet aukeavat klo 22:00

Liput 7€ ovelta
Ei ennakkomyyntiä

Tapahtumatiedot Facebookissa

Pöytävarauksia voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta antti@scotchand.co

 

Saapuminen

KÄVELLEN

Kampista — 9 min, 700 m
Rautatieasemalta — 12 min, 900 m

UBERILLA

5 min, 5 - 7€ Rautatieasemalta* — uber.com/cities/helsinki

AUTOLLA

Ympäristössä katupysäköinti.

 

Aikataulu

Yläkerta

22:00 - 00:00 — Rhyme, Chip Merlot
00:00 - 02:00 — WHYNOT

Alakerta

00:00 - 01:30 — Rhyme x Chip Merlot
01:30 - 02:00 — MAFFI
02:00 - 03:30 — THRILLV

 

Artistit

WHYNOT

WHYNOT on DJMG:n ja JYT:n kauan odotettu yhteisprojekti, jossa molempien tuottajien ja DJ:den soundit yhdistyvät huikeaksi kokonaisuudeksi. Duon keikat painottuvat mielenkiintoiseen yhdistelmään uutta ja vanhaa: DJt yhdistelevät hävyttömästi future bassia, vanhaa ja uutta räppiä sekä soul-vaikutteisen mustan rytmimusiikin helmiä.

RHYME X CHIP MERLOT

Nuori duo Rhyme x Chip Merlot tuo Takeoveriin energiaa, saumatonta soittoa ja omintakeisen musiikkivalikoimansa kahdessa eri setissä. Yläkerran setissä kuullaan rauhallisempaa housea, kun taas alakerran keikalla mennään nollasta sataan vauhdilla. Duon seteissä kuullaan paljon erilaista musiikkia, punaisena lankana loputon rakkaus elektronista musiikkia kohtaan.

MAFFI

MAFFIn liveshow kruunaa Takeoverin tarjonnan räjähtävällä energiallaan. Keikkasetissä on tarjolla sekä uutta että vanhaa: Terminator Shades, Can't Deny ja Top Floor kuullaan varmasti. MAFFI on luvannut myös soittaa uusia biisejä tulevalta levyltään. Älä missaa tätä!

THRILLV

MAFFIn ja JYT:n yhteisprojekti THRILLV yhdistää jäätävät trap-biitit ja mehukkaan EDM-paahdon sulavaksi kokonaisuudeksi. THRILLVn debyyttisingle YAYO on kerännyt kehuja julkaisustaan asti, ja epävirallinen bootleg Evelinan Honey-hitistä kerää kuunteluita YouTubessa. Duo tekee DJ-debyyttinsä Takeoverissa, eikä sitä kannata missata mistään hyvästä.  

 
 

*Estimate calculated from Central Railway Station to Uggla with Uber. Estimate based on Helsinki rates and options. Fares may vary due to traffic, weather, and other factors. Estimate does not include flat rates, discounts, or promotions. Routes displayed are examples only and may not reflect the route on which estimates are based.

NewsScotch & co