Nause toimittaa viikon kovimman biisin

Scotch & co uutta musiikkia

Track of the Week-sarjassa Chip Merlot esittelee viikon parhaan biisin. Tilaa Spotify-soittolista ja saat uudet biisit aina maanantaisin.

Nause toimittaa viikon - ja ehkä uransa - kovimman biisin.

Ruotsalainen DJ- ja tuottajaduo Nause tuo tämän viikon kovimman biisin. Pretty Sistersin kanssa touhuttu Dynamite on askel erilaiseen: mielenkiintoinen pianon kierto ja leikittelevä deephousemainen droppi on jotain, mitä emme ole aikaisemmin kuulleet Nauselta. Tästä uunituoreesta biisitä tulee vahvasti Ryan Lewisin sekä Cazzetten uudempi tuotanto mieleen. Selvää soittomateriaalia siis!

//

Nause returns with a bang: Dynamite, put together with Pretty Sisters, is a banger we haven't heard from the duo yet. The intricate piano chords and playful deep house-ish drop reminds us of Ryan Lewis' and Cazzette's catalogue. 

 
Track of the WeekChip Merlot