Parasta just nyt: Dimensionin uudelleenkäsittelyssä deadmau5n legendaarinen "Strobe"

Scotch & co uutta musiikkia

Track of the Week-sarjassa Chip Merlot esittelee viikon parhaan biisin. Tilaa Spotify-soittolista ja saat uudet biisit aina maanantaisin.

Tämä on jotain täysin uutta. mau5trap recordsilla on tulossa iso rajapyykki vastaan, nimittäin sadas julkaisu. Label on päättänyt juhlistaa tätä saavutusta julkaisemalla remix-EP:n deadmau5'n ikuisesta klassikkokappaleesta Strobesta. Meidän tallissa odotetuimmaksi ja mielenkiintoisimmaksi remixiksi nousi Dimensionin mieletön drum and bass-versio klassikkorallista. Pelkkä ajatus Strobesta drum and bass-mallissa sai meissä aikaan hämmennystä ja mielenkiintoa, sillä emme kokeneet formaattia mahdolliseksi - saati sitten ajatelleet sellaisen pääsevän samalle tasolle Stroben alkuperäisen kauneuden kanssa.

Remixissä on vahvasti läsnä Stroben alkuperäinen tunnelma, mutta uusi tyylilaji pukee hyvin seitsemän vuotta vanhaa klassikkoa.
— Chip Merlot

Biisin ensikuunteluksi Rhymen kanssa sattui ajomatka palaverista takaisin studiolle keskellä päivää. Kappale sai meidän niskavillat nousemaan pystyyn sen kauneudella ja nerokkuudella. Remixissä on vahvasti läsnä Stroben alkuperäinen tunnelma, mutta uusi tyylilaji pukee hyvin seitsemän vuotta vanhaa klassikkoa. Dimensionin lisäksi remix EP:llä on mukana muitakin tunnettuja artisteja kuten Feed Me, Lane 8, ATTLAS sekä itse deadmau5 omalla uudella tulkinnalla Strobesta.

 
Track of the WeekChip Merlot