GRYFFINin Uutuus "Whole Heart" on Parasta Tällä Viikolla

Scotch & co uutta musiikkia

Track of the Week-sarjassa Chip Merlot esittelee viikon parhaan biisin. Tilaa Spotify-soittolista ja saat uudet biisit aina maanantaisin.

Dan Griffith, alias GRYFFIN, on uusi tuttavuus meidän tallille. Tämä New Yorkilainen nuori tuottaja ja DJ on aikasemmin tuottanut monia remixejä tunnetuista kappaleista, mutta tällä viikolla nostamme viikon kovimmaksi biisiksi sällin omaa tuotantoa Bipolar Sunshinen kanssa. Whole Heart - joka julkaistiin vain pari viikkoa sitten - on vasta Gryffinin toinen sinkku, mutta sai meidät ihastumaan tuottajan omaan soundin jo ensi soitolla. Dropin rentous ja tunnelma ovat ensiluokkaisia, ja sulassa sovussa soivat kitarasoundi ja hassuttelevat haitsut luovat kesäisen lopputuloksen. Bipolar Sunshinen sanoitus sekä soundi sitoo kappaleen komeaksi paketiksi, joka tulee varmasti soimaan meidän keikoilla - ja siksi Whole Heart on tämän viikon ykköskappale.

//

Our track of the week comes from GRYFFIN, a new face from New York. Only his second single, Whole Heart combines an easy going drop and some great vocals from Bipolar Sunshine.

 
Track of the WeekChip Merlot