MAFFIn uusi single "Champagne Chevy" julkaistaan 15.12.

MAFFI. Kuva: Scotch & co

MAFFI. Kuva: Scotch & co

Uusi single Champagne Chevy MAFFI:n tulevalta albumilta julkaistaan digitaalisesti 15. joulukuuta.

Champagne Chevy on jatkoa kesällä julkaistulle All Natural-sinkulle. Tulevalta Titan-albumilta irrotettu sinkku edustaa levyn toista, kokeellisempaa ja elektronisempaa puolta. Vokaaleissa MAFFI esittelee tyylilleen ominaista nokkelaa riimittelyä ja tarkkaa flowta läpi kappaleen. Biisin jylhä äänimaailma viittaa vahvasti trapin suuntaan pitäen vauhdin kuitenkin kurissa ja yllättää normaalisti hektisen paukkeen sijaan ilmavalla fiiliksellään. Kappaleen on tuottanut JYT.

Titan-nimeä kantava albumi on MAFFIn toinen. Artisti on kertonut palaavansa toisella levyllään entistä vahvemmin rap-ilmaisun pariin. Levyn tuotannosta vastaa kokonaisuudessaan JYT. Artistin debyyttilevy The Tide julkaistiin vuonna 2014 Scotch & co:lla. MAFFI vieraili hiljattain myös JYT:n Vodka-singlellä ja Forever-albumilla.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Antti Uusi-Videnoja
Scotch & co
+358 40 7241815
antti@scotchand.co

 

NewsScotch & coMAFFI