JYT julkaisi "Vodka"-singlen ja vahvisti albumin nimen

JYTin uusi single Vodka on nyt julkaistu.

Vodka on jatkoa tuottajan aiemmalle What You Mean-sinkulle ja sen SANO-remixille. JYT kiitti biisillä vierailevaa MAFFIa singlen julkaisuaamuna twiitatessaan:

"Vodka is out. S/O to @bigmaffi for a dope feature. This is one of my favorites from the new album, blessed to have him on it with me."

MAFFI puolestaan kommentoi Facebookissa biisin olevan "aitoa hiittiä."

Vodka on toinen singlejulkaisu tuottajan tulevalta debyyttialbumilta Forever. JYT vahvisti levyn nimen Scotch & co:lle singlen julkaisupäivänä:

— Tätä levyä on työstetty kauan ja se alkaa vihdoinkin edustamaan sitä mitä mä olen kirjoittajana ja tuottajana. Olen niin ylpeä näistä biiseistä ja siitä mitä koko jengi on tehnyt tällä levyllä. Halusin albumin nimen alleviivaavan myös sitä. Näiden biisien teko on kestänyt ikuisuuden ja ne tulevat elämään ikuisesti, joten levyn nimi on Forever.

Uusi levy tuo tuoreiden biisien lisäksi myös uusia aluevaltauksia JYTille. Tuottaja on hoitanut albumin kaikki vokaalit itse laulusta räppiin ja vokaalituotantoon. Laulamisesta kysyttäessä tuottaja kommentoi näin: 

— En halua varsinaisesti olla sooloartisti tai laulaja, vaan enemmänkin näyttää mitä osaan tehdä musiikilla. Haluan tehdä niin hyviä biisejä kuin mitenkään mahdollista. Jotta pystyn kommunikoimaan biisien tekstit ja teemat haluamallani tavalla, tuntui siltä, että mun täytyy hoitaa vokaalitkin itse. Mun tähtäimessä on tehdä paljon erilaista musaa erilaisten artistien kanssa tuottajan roolissa. Uusi levy toimii tavallaan portfoliona ja showcasena sitä varten.

Vodka on nyt ulkona streaming-palveluissa ja digitaalisissa kaupoissa. Tästä streamaamaan ja kuuntelemaan.


JYT's new single Vodka featuring MAFFI is out now.

The single follows up the producer's previous offering What You Mean and the accompanying SANO remix. On the morning of the song's release JYT tweeted:

"Vodka is out. S/O to @bigmaffi for a dope feature. This is one of my favorites from the new album, blessed to have him on it with me."

MAFFIin turn, commented on the song's teaser on Facebook declaring the track as a "legit heater."

Vodka is the second single from the producer's upcoming debut album Forever. JYT confirmed the album title to Scotch & co today while talking about his new single:

– I've been working on this album for so long and it finally represents me as a songwriter and producer. I'm so proud of these songs and what the whole team has done on this record. I really wanted the album title to underline that: these songs took forever to make, and they will live on forever. So we're calling the album Forever.

The new record sees JYT working his vocal chops from singing to rapping and vocal production. When asked about his varying vocal styles on the album, he had this to say: 

– I don't aspire to be a solo artist, per se, but rather hope to showcase what I can do with music. I wanted to make the best songs I could. To do that, while communicating my vision as a songwriter and artist of some sorts, I felt like I need to do the vocals myself. The ultimate goal is to work with a lot of other artists and vocalists from different genres and just make great music. I hope this record lets my peers hear what we're up to and what we can do.

Vodka is out now on all streaming platforms and digital stores. Stream the track and grab a copy here.

 
MusicScotch & coJYT, MAFFI