Back to All Events

Rosterin uusivuosi: WHYNOT, Rhyme & Chip Merlot

Kerää frendit kasaan ja vietä uusivuosi Rosterissa WHYNOTin, Rhymen ja Chipin kanssa.

Kuluva vuosi on ollut melkoista vuoristorataa, mutta näissä bileissä voit karistaa vuoden huonot puolet ja nostaa maljan parhaille. Vuoden viimeisenä iltana unohtumattoman kokemuksen tarjoavat baarimme, keittiömme ja DJ:mme. Baarin ja loungen puolella WHYNOT ja Rhyme x Chip Merlot soittavat parhaita rytmejään (saa tanssia!) koko illan, ja baarimme tarjoilee tilanteeseen sopivat juomat. Keittiön puolelta nousee herkkuja pöytään iltamyöhään asti. Timanttinen sijaintimme Esplanadilla, Kauppatorin kupeessa tarkoittaa, että ilotulituksia kelpaa ihailla sisältä ja ulkoa. Nähdään Rosterissa!

Earlier Event: December 16
WHYNOT
Later Event: July 28
WHYNOT