Loppuviikko: ep. 35

Scotch & co pitkät viikonloput

Loppuviikko on opas pitkään viikonloppuun hyvien ystävien & asioiden parissa.

KUUNTELE

PARTYBABY: THE GOLDEN AGE OF BULLSHIT

PARTYBABY. 📷: Emma Swann

PARTYBABY. 📷: Emma Swann

Californialainen PARTYBABY on ehkä bändinä tuore, mutta jäbät nimen takana ovat kaukana noviiseista: Noah Gersh on entisessä elämässään skulannut Portugal. The Manissa ja Jamie Schefman on löylyttänyt biisejä ulos tuottajan ominaisuudessa mm. 30 Seconds to Marsille. Stoorin mukaan sällit yrittivät epätoivoisesti vääntää Christina Aguileralle kappaletta ja turhautuneina musiikkibisneksen jatkuviin ylä- ja alamäkiin kirjoittivat sen sijaan kyynisyydestään biisin Your Old Man. Aguilera ulos, bändi sisään. Debyyttilevy on vailla vertojaan ja bändin hype leviää kuin rutto - eikä syyttä. Kuuntele ainakin em. Your Old Man sekä California, jonka Zane Lowe soitti Beats 1:lla kahdesti peräkkäin, koska oli siitä niin fiiliksissä.

PARTYBABYn debyytti The Golden Age of Bullshit on nyt ulkona Transgressive Recordsilla. Ota Loppuviikko-playlist haltuun Spotifyssa tästä.

 

KATSO

Olga Wójcik

Fuccboi Homer Simpson. 📷: Olga Wójcik

Fuccboi Homer Simpson. 📷: Olga Wójcik

Puolalainen graafinen suunnittelija Olga Wójcik pumppaa ulos omintakeisia yhdistelmiä tunnetuista pop-kulttuurin hahmoista fiilistelemässä streetwear-brändejä tai pyydystämässä Pokémoneja. Ajattomat, klassiset hahmot kuten Simpsonit lyövät kättä ajanmukaisten ilmiöiden kanssa Wójcikin teoksissa, joita on komissioinut mm. Luckie Losers ja Silenced Clothing.

 

SYÖ

SHELTER

Shelter. 📷: Marion Ebner-Ebenauer

Shelter. 📷: Marion Ebner-Ebenauer

Uusia ravintoloita aukeaa Stadiin kuin sieniä sateella ja mielenkiintoisimpien tulokkaiden kärkikastissa keikkuu ansaitusti Kanavanrantaan hiljattain auennut Shelter. Shelterin puikoissa häärivät Teemu Laurell, Mia Stjerna sekä Antti Asujamaa. Kollaboraattoreista löytyy eläviä legendoja, kuten dynaaminen duo Wiljakainen & Tolin, jotka loihtivat ravintolaan uniikkia taidetta ja mehukkaan graafisen ilmeen. Ravintolan yläkerrasta löytyy baari Rusty, joka tarjoilee timanttisia cocktaileja aamuneljään. Teemaan huonosti osuvat aukioloajat jättävät sunnuntaisyöjät kylmäksi, koska Shelter ei ole sunnuntaisin auki — eli jos et malta odottaa ensi viikkooon, painele Shelterin sijaan Rosterin Sunday roastille.

Shelter — Kanavanranta 7. Varaukset reservations@shelter.fi tai 09 666118.

 
LoppuviikkoOtto Sarvamaa